Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svatovska kolona

VIDEO Spektakl vatrogasaca na vjenčanju kolege zbog kojeg su svi plakali: ''Bilo je iznenađenje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suhopoljski vatrogasci su priredili spektakl novovjenčanom paru.

Suhopoljski vatrogasci su priredili pravi vatrogasni spektakl svom članu Andreju i i njegovoj supruzi Ivani koji su si u petak rekli sudbonosno ''da''.

Pročitajte i ovo Freddie Highmore (Foto: Profimedia) cijeli je tajanstven Nitko nije znao da je stao pred oltar dok se nije pojavio s prstenom na ruci, no identitet svoje drage nije otkrio

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna skroz mijenja život Princeza čije se vjenčanje odgađa već godinama konačno će pred oltar, ali morala je donijeti drastičnu odluku

Nakon vjenčanja, svatovsku kolonu predvodio je vatrogasni kombi, a dočekali su ih i ostali članovi DVD-a Suhopolje s vodenim slavolukom.

''Nisu znali za to. Bilo je iznenađenje!'', kazali su nam iz DVD Suhopolje i dodali da je Andrej jedan od najaktivnijih operativaca. ''Plakali su i on i obitelj'', rekli su nam.

 

''Danas smo u bračnu luku ispratili našeg vatrogasca Andreja Šaku i njegovu zakonitu suprugu Ivanu. Neka vam dom bude pun sreće i puno zdrave djece žele vam Vatrogasci DVD-a Suhopolje'', napisali su na svojoj Facebook stranici uz video.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene