Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pulski ubojica umro u bolnici Dubrava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pritvorenik Petar Radovanović, koji je prošlog rujna u Vinkuranu kod Pule ubio suprugu i teško ozlijedio trudnu kćer, umro je u Kliničkoj bolnici Dubrava, doznaje se u Ministarstvu pravosuđa, koje je objavilo samo inicijale preminulog.

Ministarstvo je potvrdilo da je P.R. 9. lipnja 2008. hospitaliziran u KB Dubrava zbog zatajenja vitalnih životnih funkcija.

Pročitajte i ovo Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1 strava kod susjeda Preminuo mladić kojeg je majka polila benzinom i zapalila: "Ni da pita je li živ, a pred njezinim je očima gorio i vrištao" Zlatko Šimić Tužna vijest Iznenada preminuo novinar Zlatko Šimić

"Unatoč intenzivnom liječenju pacijent je 12. lipnja 2008. u jutarnjim satima preminuo, pri čemu je utvrđena dijagnoza coma cerebri. Nakon patološke obrade znat će se točan uzrok smrti", kaže se u dopisu.

Pulski bankar, u medijima poznat i po nadimku Pero Kamata, po pisanju medija tijekom pritvora više je puta odbijao hranu. To mu je pogoršalo zdravstveno stanje, pa je odgođeno suđenje koje je na pulskom Županijskom sudu trebalo početi 10. lipnja.

Radovanović je zločine počinio u svojoj obiteljskoj kući. Nakon što je ubio suprugu, napao je kćer i teško ju ozlijedio, a potom je i sebi pokušao oduzeti život prerezavši si kuhinjskim nožem žile na vratu. Liječnici su ga spasili, ali mu je nekoliko dana kasnije zbog komplikacija amputirana podlaktica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene