Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ravnateljica ga štiti?

Pula: Profesor informatike seksualno uznemiravao učenice?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na DORH-u se trenutno nalazi izvješće policijskog postupanja protiv profesora jedne pulske srednje škole optuženog za pedofiliju.

'Profesor informatike je pedofil, pipa učenice, a ravnateljica sve zna i štiti ga, U više navrata smo ga prijavili, ali ona nije ništa napravila. Svaka prijava bi završila tako da je branila profesora, a nama obećavala da se to više neće ponoviti. Vjerovali smo joj, no onda se profesor ponovo pojavio u školi. Što se čeka?', ogorčeno su ispričali roditelji učenika pulske medicinske škole za Jutarnji.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Pedofilija - 2 Određen istražni zatvor Učitelju prijavljenom za zlostavljanje djece policija je pratila mobitel: Javnosti je poznat u kulturnim i crkvenim krugovima

Nadzor u školi proveden je sredinom veljače kada je prosvjetni inspektor zaključio da ima dovoljno materijala da se slučaj proslijedi na viši stupanj, a sve je potom prijavljeno i policiji.

Zadarski svećenik optužen za pedofiliju: Crkva ga je kaznila, ali zakon ne može!

Kako bi provjerio je li škola ispunila naloge inspektora proveden je još jedan kontrolni nadzor u travnju u kojem je utvrđeno da škola nije napravila što je trebala te da nad njim pokrenut postupak upućivanja na procjenu psihofizičkoga stanja.

Iz DORH-a se ne može dobiti informacija o tome je li protiv profesora na koncu pokrenut postupak iako je iz Ministarstva stigla informacija kako je policijsko postupanje završeno te da je DORH-u proslijeđeno posebno izvješće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene