Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na terenu

Pucnjava u Sesvetama: Priveden Mario Korade, sin pokojnog generala Ivana. Detalji nakon očevida

Kako neslužbeno doznajemo policija je zbog pucnjave u Sesvetama privela Marija Koradea, sina pokojnog generala Ivana.

U Ulici Ljudevita Posavskog večeras je došlo do pucnjave, a trenutno nema informacija o eventualnim žrtvama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O prijedlogu Grabar Kitarović Josipović : Vojska kolektivno ne treba sudjelovati u politici

Kako neslužbeno doznajemo, policija je privela Marija Koradea, sina pokojnog generala Ivana Koradea.

U policiji su nam potvrdili kako je do pucnjave došlo u ulici Ljudevita Posavskog te da je vrlo brzo uhićen 30-godišnji muškarac, a trenutno se utvrđuju sve okolnosti događaja.

Podsjetimo, Mario Korade (30), sin  je umirovljenog generala Ivana Koradea, koji je 2008. godine ubio petero ljudi, a potom presudio i sebi.

Mario Korade je donedavno izdržavao kaznu od tri godine i tri mjeseca zatvora u kaznionici u Glini zbog različitih kaznenih djela na temelju dvije objedinjene optužnice i to zbog protupravnog oduzimanja slobode i nanošenja teških tjelesnih ozljeda u prvom slučaju te iznude u drugom slučaju.

Prema prvoj optužnici, Korade je u siječnju 2015. napao i lišio slobode dvojicu braće te njihovog susjeda  koji su u blizini njegovog imanja u Velikoj Veternički sjekli stabla. Korade ih je navodno i tukao i prijetio pištoljem,

Optužba za ilegalno posjedovanje oružja je odbačena, pošto policija nikad nije našla pištolj. Iako je pretragom njegove kuće pronađeno streljivo, sud je prihvatio Koradeovu obranu da je ono pripadalo njegovom pokojnom ocu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene