Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaznena prijava

Ličanin na seoskoj utakmici iz zolje pucao na igrače, policija objavila detalje

Policija je u pretresu pronašla i tzv. topovski udar, a protiv mladića koji je na utakmici ispalio pirotehiničko sredstvo iz "zolje" podignuta je kaznena prijava.

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 26-godišnjeg muškarca koji je na nogometnoj utakmici iz ispalio improvizirano eksplozivno sredstvo.

26-godišnjak s područja Općine Plitvička Jezera sumnjiči se za počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, navodi se u priopćenju ličko-senjske policije.

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 4 Policija traži ostale počinitelje Novi navijački kaos na autocesti: Maskirani napadači navalili na navijače Osijeka, oštećen i policijski auto

Pročitajte i ovo Ilustracija kronologija Detalji ubojstva u automat-klubu: Dvojica uhićenih idu na mjesec dana u istražni zatvor

Incident se dogodio 11. rujna oko 16 sati na nogometnom igralištu u Mukinjama, na nogometnoj utakmici Županijske nogometne lige Ličko-senjske županije, gdje su igrali domaći klub i NK Sokolac iz Brinja.

26-godišnjak je kao navijač s tribine iz improvizirane nepoznate naprave nalik na tzv. "zolju" ispalio pirotehničko ili neko drugo eksplozivno sredstvo, koje je palo i eksplodiralo u neposrednoj blizini igrača, a snimka se ubrzo proširila po društvenim mrežama.

 

 

Muškarac je uhićen i određen mu je pritvor, a policija je u njegovim prostorijama pronašla i oduzela pirotehničko sredstvo tzv. topovski udar kategorije F2. Kaznena prijava protiv njega biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene