Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan domovinske zahvalnosti

Prvog hrvatskog redarstvenika s obitelji šalju na ulicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra, uoči Dana domovinske zahvalnosti, u 11 sati zakazana je deložacija obitelji prvog hrvatskog redarstvenika.

Šesteročlanu obitelj s djecom prvog hrvatskog redarstvenika i prvog ratnog zapovjednika antiterorističke postrojbe Vojne policije Ljubomira Ljubičića u srijedu u 11 sati deložirat će iz malenog stana od 29 kvadratnih metara u Teslinoj ulici u centru Zagreba, uoči Dana domovinske zahvalnosti i Dana pobjede, piše Novi list.

Pročitajte i ovo Mjesečeva dolina na Sardiniji Deložacija iz raja Mjesečeva dolina poslana u povijest: Uništeno je jedno od posljednjih utočišta hipija i naturista u Europi Vatrogasci pred deložacijom - 5 U srcu turističke i požarne sezone Može li bizarnije? Spašavaju živote, a sad im prijeti - deložacija: "Nemamo gdje. Čekamo nadležne da se dogovore"

>> Kosor u Vukovaru: Nikada nećemo zaboraviti žrtvu branitelja

>> Kosor: Branitelji se nisu borili ni za jednu stranku

Višestruko odlikovan časnik HV-a i hrvatski dragovoljac sa suprugom bez posla i malodobnom djecom bit će izbačen iz stana dan prije obilježavanja 20. godišnjice kada je pristupio hrvatskoj policiji i stavio se u obranu zemlje. 'Igrao sam pošteno cijeli život. Nisam se htio okoristiti braniteljskim statusom i recimo provaliti u neki gradski stan i ostati. Ljudi su to radili, sređivali si lažni invaliditet i tako dolazili do velikih mirovina i finih stanova. Ja nisam taj tip. U ovu rupu uložio sam svih ovih godina oko 200 tisuća kuna, kad smo došli 1990. bila je samo jedna pipa. Imam troškovnik i sve mogu dokazati', izjavio je za Novi list Ljubomir, koji nije uspio od bivšeg SIZ-a dobiti stanarsko pravo, ali je potpisanu suglasnost za stanovanje dobio od prvotnih vlasnika zgrade, obitelji Schneider.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene