Jakov Kitarović (Foto: Dnevnik.hr)
Jakov Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović danas je dan ispunjen državničkim obavezama. U isto vrijeme njezin suprug uživa u Šibeniku.


U prazničko jutro, prvi suprug Hrvatske zatekao se u Šibeniku. Na današnji dan Hrvatska obilježava Dan državnosti, a Jakov Kitarović prvu jutarnju kavu ispio je u društvu kazalištaraca u omiljenom im kafiću nadomak zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na Facebooku: "Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona" Krešo Beljak (Foto: Pixsell,Patrik Macek)1 HSS: "Predsjednice, dužni ste reći tko je vašem suprugu nudio braniteljski status!"

Ovih se dana u Krešimirovom gradu održava 59. Međunarodni dječji festival i to pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Unatoč državnom prazniku, program 59. MDF-a odvija se po planiranom rasporedu te uključuje hollywoodsku franšizu, gostovanje studenata Akademije iz Osijeka, 'a cappela show' koji je osvojio i New York te mnoštvo programa na ulicama i trgovima.