Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon priloga u Provjerenom

Zagrebačkom ortopedu iz pakla izrečena zabrana rada s pacijentima: "Na temelju ozbiljnih optužbi protiv liječnika''

KB Dubrava (Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL)
KB Dubrava (Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 KB Dubrava (Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
KB Dubrava Zagreb donio je odluku kojom se ortopedu na kojeg su se masovno žalili pacijenti do okončanja postupka rješavanja osnovanosti pritužbe izriče zabrana rada s pacijentima.

Ortopedu iz zagrebačke Dubrave, koji je vrijeđao i omalovažao pacijente, o čemu je dvoje pacijenata dalo šokantne ispovijesti u prošloj emisiji Provjerenog, zabranjen je rad s pacijentima do okončanja postupka rješavanja osnovanosti pritužbe.

Pročitajte i ovo Helena Leko zadobila je ozljede dok je pokušala spasiti svojeg psića Strašna priča iz Dubrave Susjedov pas zaklao joj ljubimca, a njoj izgrizao ruku: "Rekli su da će ga vratiti vlasnicima, ne želimo živjeti u strahu" Ilustracija njemačkog ovčara koji je napao ženu Užas u Dubravi Njemački ovčar ugrizao ženu i ubio drugog psa: "Napao je mene i moju obitelj, sve sam prijavio i nitko nije reagirao"

''KB Dubrava Zagreb donio je odluku kojom se prozvanom doktoru do okončanja postupka rješavanja osnovanosti pritužbe izriče zabrana rada s pacijentima. S obzirom da su u pritužbi pacijentici izrečene ozbiljne optužbe protiv liječnika zaposlenog u našoj ustanovi kojima su narušeni ime i ugled KB Dubrava Zagreb te zbog možebitnih povreda dostojanstva drugih pacijenata odlučeno je kao što je naprijed navedeno", stoji u službenom priopćenju KB Dubrava.

Podsjetimo, prema nalogu ministra zdravstva Milana Kujudnžića u bolnicu Dubrava poslana je inspekcija jer optužbe pacijenata na ponašanje njihova ortopeda sve su samo ne bezazlene. Na mrežnim stranicama na kojima pacijenti razmjenjuju iskustva na njega se žale već godinama.

Neki su se od njih i pismeno žalili bolnici, no odgovor do sada nisu dobili. Iz Hrvatske liječničke komore kažu da njima pritužbe nisu stizale, reagirat će kada dobiju izvješće. Iz udruge bolničkih liječnika također kažu kako se njima nitko nije žalio.

Ortopedu je inače dosad izdano pet pisanih upozorenja zbog neprofesionalnog odnosa s pacijentima, ali je sve na tome i ostalo.

Pokažu li se optužbe osnovanima, liječnik bi čak i trajno mogao ostati bez liječničke licencije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene