Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Provjereno' Nove TV uhvatilo pedofila u klopku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večeras na Novoj TV, u 21:22 sati, počinje emitiranje emisije 'Provjereno'. Novi informativni magazin prikazuje društvenu i socijalnu sliku Hrvatske i otvara vrata svijeta u koji gledatelji sami teško ulaze. Iskusni novinarski tim otkriva pozadinu ljudi i događaja.

Ekipa emisije 'Provjereno' snimila je kadrove pedofila uhvaćenog u klopku. Mirni obiteljski čovjek došao je u stan trinaestogodišnje djevojčice i susreo se s televizijskim kamerama. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Provjereno - osuđeni pedofil na slobodi - 5 čak se bio i zaposlio Umjesto iza rešetaka, osuđeni pedofil živio slobodno i opet ponovio kazneno djelo - Provjereno donosi priču o višestruko osuđenom silovatelju maloljetnika

Istraživanja su pokazala da je u Hrvatskoj svako peto dijete u dobi od 10 do 16 godina, a koje svakodnevno koristi internet, bilo izloženo seksualnim ponudama. 

Želeći to provjeriti naš je novinar, Ivan Žada, kreirao profil 13-godišnje djevojčice Antonele. Glumeći učenicu 7. razreda počeo je razgovor putem interneta. 

Misleći da razgovaraju s djevojčicom, kontaktirali su ga deseci zrelih muškaraca. 

Snimili smo njihove poruke, telefonske razgovore i konačno, dolazak jednog o njih u roditeljski stan trinaestogodišnjakinje. 

Čitav prilog pogledajte u emisiji 'Provjereno' večeras u 21 sat i 22 minute.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene