Večeras na Novoj TV, u 21:22 sati, počinje emitiranje emisije 'Provjereno'. Novi informativni magazin prikazuje društvenu i socijalnu sliku Hrvatske i otvara vrata svijeta u koji gledatelji sami teško ulaze. Iskusni novinarski tim otkriva pozadinu ljudi i događaja.


Ekipa emisije 'Provjereno' snimila je kadrove pedofila uhvaćenog u klopku. Mirni obiteljski čovjek došao je u stan trinaestogodišnje djevojčice i susreo se s televizijskim kamerama. 

Vezani članci Drastične mjere u Međimurju Nakon niza godina izvještavanja u Provjerenom: Je li nasilju i razbojstvima u Međimurju konačno došao kraj? Država je odlučila uvesti drastične mjere Novinari nestaju zbog koronavirusa Izvještavali o koronavirusu pa nestajali jedan za drugim: "Izričito je rekao da promijenimo njegovu šifru ako ga ne bude dulje od 12 sati"

Istraživanja su pokazala da je u Hrvatskoj svako peto dijete u dobi od 10 do 16 godina, a koje svakodnevno koristi internet, bilo izloženo seksualnim ponudama. 

Želeći to provjeriti naš je novinar, Ivan Žada, kreirao profil 13-godišnje djevojčice Antonele. Glumeći učenicu 7. razreda počeo je razgovor putem interneta. 

Misleći da razgovaraju s djevojčicom, kontaktirali su ga deseci zrelih muškaraca. 

Snimili smo njihove poruke, telefonske razgovore i konačno, dolazak jednog o njih u roditeljski stan trinaestogodišnjakinje. 

Čitav prilog pogledajte u emisiji 'Provjereno' večeras u 21 sat i 22 minute.