Večerašnje Provjereno donosi ispovijest Dražena Slavice, jedinog kojem se sudilo za Kornatsku tragediju za što ga je Vrhovni sud oslobodio krivnje prije nekoliko dana pa je Slavica slobodan čovjek.

Galerija Dražen Slavica Provjereno: Ispovijest Dražena Slavice - 4 Provjereno: Ispovijest Dražena Slavice - 2 +1 Provjereno: Ispovijest Dražena Slavice - 3

Nakon 14-godišnje šutnje, ispričao je što se sve dogodilo tog kobnog 30. kolovoza. Jer tijekom suđenja se otkrilo što se sve događalo i kako je zapravo cijeli sustav zakazao. A propusti koji su se njemu stavljali na teret, nisu uopće bili njegova nadležnost.

Ajka Crvelin, majka i supruga poginulih vatrogasaca Obitelji poginulih vatrogasaca razočarane oslobađajućom presudom Draženu Slavici: "Ma bijes, tuga, žalost. Da imam, pucala bi sa svih strana"

"Ovaj postupak je služio tome da ovo ne iziđe vani. I zbog ovog ja sam mislio da me možda i neće osloboditi, odnosno da će još to vrtiti u nedogled", rekao je Dražen Slavica, bivši županijski vatrogasni zapovjednik.

Dražen Slavica Dražen Slavica ekskluzivno za Dnevnik Nove TV: "Pao mi je kamen sa srca, tražit ću da me se vrati na funkciju"

Provjereno pogledajte u 22:50 na Novoj TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju