Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljima

Provalili u zgradu općine i skinuli srpsku zastavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelj provalili su danas u zgradu općine Krnjak, u karlovačkoj županiji, te su s nje skinuli srpsku zastavu.

Kako je potvrđeno za Dnevnik.hr u karlovačkoj policiji, traga se za počiniteljima koji su danas skinuli sprsku zastavu sa zgrade općine Krnjak, nakon što su u nju provalili.

Pročitajte i ovo Pobuna u Karlovcu - 3 Svaki dan nova pukotina Izbila pobuna, traže hitno zaustavljanje radova: "Ja izađem, ali iznad mene žive ljudi s troje male djece" Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje

Prema riječima svjedoka, počinitelji su razvalili vrata i ušli u prostor vijećnice odakle su kroz prozor uzeli zastavu i uputili se u smjeru Karlovca. Istraga je u tijeku, a policija nije mogla potvrditi izjave nekih svjedoka kako su počinitelji bili navijači Hajduka.

Načelnik općine: Velika je ona druga šteta, našeg zajedničkog života

'Oko 18 sati primili smo dojavu da su nepoznati počinitelji provalili u zgradu općine Krnjak, ušli u nju te skinuli zastavu Republike Srbije nakon čega su se udaljili vozilom splitskih registarskih oznaka u smjeru Karlovca', izjavila je glasnogovornica PU karlovačke Senka Staroveški.

'Jadan sam kao čovjek, kao stanovnik ovog područja, jadan sam na sve što se može događati. To nije velika šteta, ali je šteta ona druga, ona našeg zajedničkog života ili onoga što bi trebalo biti naše zajedništvo', rekao je načelnik općine Krnjak Rade Kosanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene