Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Proteklog vikenda na autocestama naplaćeno 16 milijuna kuna cestarina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom tri dana proteklog vikenda na autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta (HAC) zabilježeno je 390.393 vozila te je naplaćena cestarina u visini od 15,95 milijuna kuna, priopćeno je iz HAC-a.

Kako se u nadolazećem vikendu očekuje povećani intenzitet prometa, HAC predlaže vozačima da u dane vikenda svoja putovanja prema moru započnu u petak u jutarnjim satima i u nedjelju u ranim jutarnjim i kasnim poslijepodnevnim satima.

Pročitajte i ovo Od ponoći skuplja cestarina (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Brže putovanje ljudi i robe Velika novost za vozače na autocestama u Hrvatskoj i Srbiji Ilustracija Rok od 60 dana Uskoro bez kolona na autocestama: HAC objavio natječaj vrijedan 100 milijuna eura

Tako će izbjeći migraciju stranih turista koji najviše dolaze subotom ili domaćih vikend turista koji na put kreću u petak u popodnevnim satima.

Za povratak s mora, odnosno putovanje s juga prema sjeveru, HAC predlaže petak i nedelju u ranim jutarnjim satima, a ako se na put mora krenuti u subotu, preporuča putovanje noću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene