Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još ne mogu useliti

Prosvjed u Makarskoj: 'Dvije godine plaćam kredit za stan u koji ne mogu ući'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 130 obitelji koji su još u kolovozu trebali useliti u POS-ove stanove danas je prosvjedovalo jer im je ponovno prolongiran rok za useljenje.

U Makarskoj su prosvjedovali kupci POS-ovih stanova. Naime, 130 obitelji čeka mjesecima useljenje koje je bilo predviđeno još krajem kolovoza prošle godine.

Pročitajte i ovo Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše" Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo

Četiri zgrade nisu izgrađene na vrijeme jer je izvođač radova upao u financijske probleme. Stanovi su sada gotovi, ali nisu prošli tehnički pregled, pa se rok za useljenje ponovno prolongirao.

Drama u dolina Neretve: Ne želimo termoelektranu

Građani više nemaju strpljenja jer mnogi od njih plaćaju svo ovo vrijeme i kredit za san i podstanarstvo. 'Mi smo kod poslovne banke ispoštovali kredite i te kredite smo počeli tranzirati odmah. Znači ja osobno plaćam dvije godine kredit i podstanarstvo i sve skupa. Dvije godine, a čekam na stan koji je ajmo reći, pod navodnicima, gotov a ne mogu u njega ući i ne znam iz kojeg razloga', kaže Zorica Štrbac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene