Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrde da je nevin

Održan prosvjed ispred suda u Osijeku: Okupili se sumještani i rodbina mladića nepravomoćno osuđenog za silovanje sestre (5)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred Županijskog suda u Osijeku održan je prosvjed u znak podrške mladiću koji je zbog spolnog zlostavljanja sestre nepravomoćno osuđenom na sedam godina zatvora.

Na prosvjedu organiziranom kako bi se izrazila potpora mladiću se okupilo njegovih 20-ak sumještana i rodbine. Prosvjednici su uvjereni da mladić nije kriv za zločin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Francuska pokrenula kampanju Vlada prvi put progovorila o jednoj od najvećih tabu tema: ''Važno je da se kaže - incest postoji, to je javni problem, a ne privatni'' Premlaćivanje (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Iživljavanje koje je teško zamisliti Sadističko zlostavljanje u popravnom domu: Tri su ga sata zvjerski mučili, a sada bi trebao biti vraćen u isti dom

"Samo poručujem da je država jako nepravedna. Tamo gdje treba da radi, ne radi, a ovdje gdje ne treba, radi. Državo, srami se! Jako je nepravedno, nevin čovjek leži u zatvoru", rekla je Marina.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene