Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mlade nade

Zvijezde violončelisti pred našim kamerama prvi put zajedno zasvirali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obradom pjesme Michaela Jacksona Smooth Criminal pokazali su svu snagu violončela. Mladi glazbenici, Stjepan Hauser i Luka Šulić iznenadili su svjetsku javnost zavidnim talentom i spotom koji su u nepuna dva mjeseca vidjeli milijuni ljudi.

Pucnuli su prstima i pokazali kako kralj popa može dobro zvučati i na klasičnom instrumentu. Poznati dečki, poznati instrumenti i stare prijatelje kišni London više ne razdvaja. Prvi put nakon snimanja energičnog spota, sjeli su za čela i to zajedno.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Slika nije dostupna Stjepan Hauser na vrućem stolcu 'Najljepši kompliment mi je da nisam glup'

>> VIDEO: Hrvatski violončelisti hit na internetu

Od skromnih studenata s glazbenim pedigreom postali su svjetska atrakcija. Učili su od najboljih - od Hrvatske do Amerike.
Stjepan je zasvirao na engleskom dvoru, a Luka je ponio titulu najveće nade u Europi. No Jacksonova obrada promijenila im je živote u svakom smislu. '

Nema što se nije promijenilo. Gdjegod dođemo, čeka nas limuzina, a prije nisam imao ni za tramvaj.Sad me koja cura i pogleda, tu i tamo', kroz smijeh priča Stjepan. Eksplozija Jacksonove pjesme samo je jedna od 10 koje bi se trebale naći na tajnovitom albumu i još tajnovitijoj turneji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene