Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RBA

Proslavite svoj dan neovisnosti kupovinom vlastitih kvadrata

PR
PR Foto: PR
Ako ste spremni na prelazak u vlastiti dom, spremna je i ponuda RBA stambenog kredita po odličnim uvjetima.

Sve je savršeno funkcioniralo prvih dvadeset-trideset godina. Zapravo, suživot s roditeljima, ako ćemo iskreno, ima puno više pluseva nego minusa. Zajednički ručkovi, ormar pun ispeglane odjeće, potpuni nedostatak iskustva oko plaćanja režijskih računa. Ma milina! Posebno ako ste puni razumijevanja kada vam tata uleti pred nosom u kupaonicu i ostane tamo pola sata. Ili kada pozovete prijateljicu kod sebe doma, a onda vam se na cijelu večer pridruži i mama.

Ali kad-tad se pojavi jaka želja da isprobate nešto novo, kao što je život po vlastitim pravilima i vizijama. I ako sanjate o tome da nakon radnog dana ušetate baš u vaš dom, koji je uređen točno onako kako vama odgovara i u kojem se osjećate mirno, ponosno i zadovoljni samim sobom, RBA je pripremila ponudu stambenog kredita po još povoljnijim uvjetima.

Novost u ponudi je to što se razdoblje trajanja fiksne kamatne stope produžilo na pet godina. I što smo vas oslobodili troška osiguranja otplate kredita, kao i troška procjene nekretnine. Ova ponuda stambenog kredita u eurima s kamatnom stopom od 2,50% (EKS 2,76%)* vrijedi do 30.6.2022. I što je najbolje, ne trebate ići do poslovnice za detalje i izračun mjesečne rate. Samo kliknite i sve ćete u trenu saznati.
I čim se odlučite, vrlo ćete lako uz RBA proglasiti svoj dan neovisnosti!


*fiksna na 5 godina pa promjenjiva kamatna stopa, za klijente Banke. Za iznos kredita 60.000,00 eura s rokom otplate 240 mjeseci, uz kamatnu stopu fiksnu za razdoblje od 5 godina, mjesečni anuitet je 317,94 eura. Ukupan iznos za plaćanje je 78.043,76 eura i uključuje interkalarnu kamatu u iznosu od 110,96 eura, redovnu kamatu u iznosu 17.117,40 eura, te ukupne troškove kredita za potrošača koji su uključeni u izračun EKS-a: prosječan iznos troška godišnje premije za policu osiguranja imovine u visini 198,00 kuna te mjesečnu naknadu za vođenje računa u visini 9,00 kuna. EKS iznosi 2,76%. U promotivnom periodu do 30. 6. 2022. Banka plaća troškove procjene nekretnine. Izračun reprezentativnog primjera iskazan je uz pretpostavku isplate kredita 1. 2. i plaćanja interkalarne kamate do 28. 2. 2022., standardna anuitetska otplata. Kredit je osiguran hipotekom na nekretnini. Za kredite s valutnom klauzulom postoji rizik promjene tečaja jer strana valuta u budućnosti može imati manju ili veću vrijednost u odnosu na kune, a za kredite sa fiksnom kamatnom stopom na određeno razdoblje pa promjenjivom rizik promjene kamatne stope, što sve može utjecati na promjenu visine ukupne ugovorne obveze, kao i anuiteta/rata izraženo u kunama, koje plaća potrošač. Po kreditu je obvezno sklapanje ugovora o dodatnim uslugama: polica osiguranja imovine, po potrebi polica osiguranja života, a za ostvarivanje statusa klijenta potrebno je imati sklopljen/sklopiti ugovor o tekućem računu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene