Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika obljetnica

FOTO Pogledajte kako je bilo na proslavi 80. obljetnice bitke na Sutjesci: Samo jedan hrvatski političar je sudjelovao

Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci
Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Cropix
Aktualno Galerija Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Foto: Cropix Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Foto: Cropix Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Foto: Cropix Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Foto: Cropix +1 Proslava 80. godina od pobjede na Sutjesci Galerija 1/6 >>
U susjednoj BiH održana je proslava 80. godišnjice bitke na Sutjesci. Među brojnim sudionicima bio je i čelnik SDP-a Peđa Grbin.

Prošlo je 80. godina od bitke na Sutjesci koja je označila prekretnicu u Drugom svjetskom ratu. U njoj je ozlijeđen i sam Tito, a o događaju su snimljeni brojni filmovi. U Tjentištu u BiH podignut je i spomenik gdje se danas i održala proslava povodom obljetnice.

Pročitajte i ovo Hrvoje Mimica na proslavi Bitke na Sutjesci 3000 Dalmatinaca poginulo Prošlo je 80 godina od bitke na Sutjesci: Nezamislivo je što su partizani prolazili u borbi, a još više što ih je dočekalo kod kuće

Na njoj su sudjelovali najstariji sudionik Ivo Karamatić iz Ploča, brojni stariji koji se još sjećaju kada se ovaj dan slavio diljem Jugoslavije, ali i mlađe generacije.

Od hrvatskih političara pojavio se čelnik SDP-a Peđa Grbin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene