Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel policije

Pronađena ručna bomba u dvorištu: 'Riješite se oružja!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu pronalaska ručne bombe ostavljene u jednom đakovačkom dvorištu koje se koristi, glasnogovornik osječko-baranjske Policijske uprave Vlado Krznarić još je jednom danas pozvao one, koji se žele riješiti oružja, da ga ne ostavljaju na mjestima gdje mogu ugroziti ljude, nego da ga bez posljedica predaju policiji.

Vrlo je zabrinjavajuće to, što je ručna bomba M-75 pronađena u dvorištu koje se koristi i što je ostavljena nedavno, rekao je Krznarić tim povodom i ponovno upozorio da je opasno ostavljati oružje i minsko eksplozivna sredstva jer su djeca "znatiželjna i tako izložena velikoj opasnosti".

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili!

>> Neredi na PRVOM gay prideu u Crnoj Gori, bačena i dimna bomba!

Ostavljeno opasno oružje svakodnevno se pronalazi po kanalima, poljima, pa i na brojnim mjestima gdje u blizini žive ljude, rekao je Krznarić.

"Policija stalno poziva građane da dragovoljno vrate oružje i opasna minsko eksplozivna sredstva. U tom slučaju neće biti sankcionirani, a ako policija otkrije nedozvoljeno držanje oružja slijede sankcije", poručio je.

>> Naslovnica koja je razljutila Amerikance i digla ih na noge!

Osječko-baranjska PU izvijestila je danas da je u dvorištu jedne kuće u Đakovu jučer pronađena ostavljena ručna bomba M-75 nakon dojave građanke. Preuzeo ju je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene