Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnik građevinski poduzetnik

Pronađen vlasnik 50.000 eura koje je školarac dijelio učenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam dana je prošlo otkako je ispred slastičarnice 'Pinjur' u Sinju 14-godišnji dječak pronašao u plastičnoj torbi 50.000 eura, te 12.000 podijelio školskim kolegama. Napokon se doznalo i tko je vlasnik tolikog novca, piše Slobodna Dalmacija.

Radi se o triljskom građevinskom poduzetniku Branimiru Živaljiću koji je u posljednjih 25 godina izgradio imidž pouzdanog i kvalitetnog građevinara koji zapošljava na desetke ljudi. Njegova građevinska tvrtka 'Božen@ Co' d.o.o. zapošljava 40-ak ljudi i postoji već 16 godina, dok tvrtka 'Croex-trade' za proizvodnju privrednog eksploziva i miniranje postoji od 1993. i sada zapošljava 15 ljudi.

Pročitajte i ovo Digitalni inovacijski inkubator - 2 Razmišljanje izvan okvira Potraga za najboljim mladim inovatorima: "Ovo je najbolji način učenja" Autobusi "Za tri kilometra - pet eura" "Roditeljima je to previše, neki djecu ne šalju na školske izlete": Doznali smo zbog čega su skočile i cijene prijevoza učenika

50.000 je sa sobom ponio kada se s poslovnim partnerom u subotu navečer našao na sastanku ispred sinjske pizzerije 'Pinjur'. Očevidac je potvrdio kako je te večeri vidio Živaljića u društvu jednog muškarca. Pokazivao je neke nacrte i jedno vrijeme razgovarao s tom osobom za stolom ispred objekta.

>> Sinj: Školarac pronašao 50.000 eura, 12.000 podijeljeno učenicima

'Da mi nema novca doznao sam tek u nedjelju ujutro i o tome odmah obavijestio policiju. Mislio sam, iskreno, da više taj novac nikada neću vidjeti, ali zahvaljujući profesionalnosti sinjske policije ja ću svoj novac dobiti natrag', kazao je poduzetnik kojemu je policija savjetovala da medijima ne govori ništa. 'Kada sam pročitao da je dječak pronašao novac, znao sam da je riječ o mojem novcu, ali sam i dalje šutio u interesu istrage. Još ga nisam dobio natrag, ali dobit ću ga. A dječak koji je našao novac? Pa mogu i njega nagraditi, zašto ne, nisam protiv', kazao je Živaljić za Slobodnu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene