Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji događaj

Sinj: Školarac pronašao 50.000 eura, 12.000 podijeljeno učenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinj još nije zapamtio ovakav događaj. Jedan dječak se pojavio u školi i šakom i kapom, u ovo krizno vrijeme, svojim kolegama dijelio novac, nekima čak i po 500 eura.

Dječak je kod škole u torbi pronašao 50 tisuća eura, a kući je donio 38 tisuća eura. Iz torbe koju je pronašao nedostaje još 12 tisuća. Policija ima saznanja da je novčanice u visokim apoenima dijelio razdraganim školskim kolegama. Dječak pak kaže da je novac dijelio njegov prijatelj.

Pročitajte i ovo Tržnica - 1 istječe zakonska obveza Zanimljiv eksperiment na tržnici: Dnevnik Nove TV provjerio je kako se snalazimo bez kuna Razmjena kuna i kovanica - 3 Slavuj, medo... Čuvate li još uvijek kovanice kuna? Reporterka Dnevnika Nove TV istražila je koje imaju veću vrijednost, kao i dokad ih možete vratiti

Porijeklo torbe s 50 tisuća eura istražuje policija, a traži se i odgovor na pitanje, tko se od dvojice osnovnoškolaca toliko zaigrao, pa maloljetnim kolegama podijelio 12 tisuća eura.

Dječakova obitelj, kako doznajemo, nije bogata, majka je nezaposlena, a otac u mirovini. Nisu mogli vjerovati svojim očima kad im je sin iz škole došao pun novaca. 'Novce nisam ni izbrojala i odmah sam zvala policiju. Jako sam ponosna na sina što nam je odmah došao i sve priznao', kazala je majka dječaka.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene