Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aleksej Orel

FOTO Pronađen je nestali aktivist za kojim je tragala cijela Istra: "Kritično je, u induciranoj komi"

Pulski aktivist Aleksej Orel, koji je nestao prije dva dana, pronađen je jutros u teškom stanju. Liječnici su potvrdili da je životno ugrožen.

Aktivist koji je nestao prije dva dana - Aleksej Orel pronađen je jutros na području Svetice u Šišanu, istočno od grada Pule.

Prema prvim informacijama, Orel je pronađen živ, ali dehidriran i u polusvijesti.

"Aleksej je jako kritično, teška obostrana upala pluća, na ventilatoru je i u inducirani komi", napisali su iz Inicijative za Lungomare na Facebooku.

Njegovo stanje komentirao je i zamjenik ravnateljice OB-a Pula Jurica Palaversić na današnjoj konferenciji za novinare.

"Aleksej Orel primljen je u bolnicu u teškom stanju te je smješten na jedinicu intenzivnog liječenja. Stanje mu je životno ugroženo", rekao je.

Pronašli su ga vatrogasci te su odmah kontaktirali hitnu pomoć, koja mu je na licu mjesta pružila pomoć.

Pročitajte i ovo Pustoš na Havajima nakon požara - 4 Broj mrtvih raste FOTO/VIDEO Dramatične snimke na Havajima: Izgorjelo više od tisuću domova - "Zvučalo je kao da se vodi rat"

"Policija je jutros u 8 sati nastavila potragu za nestalim 47-godišnjakom u kojoj su, uz brojne policijske snage sudjelovali i predstavnici HGSS-a, dobrovoljnih vatrogasnih društava i skupina volontera", poručili su iz PU istarske.

"Ubrzo nakon započinjanja pretrage terena na šumskom predjelu na području bivše vojarne Svetica u Šišanu muškarac je pronađen živ te je prevezen u pulsku bolnicu. Policija nastavlja provoditi mjere i radnje s ciljem utvrđivanja okolnosti nestanka osobe", dodali su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene