Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruko više nego 2011.

Promovirano 339 novih doktora znanosti Sveučilišta u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sveučilište u Zagrebu dobilo je 339 novih doktora znanosti, koje je na svečanosti u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu promovirao rektor Aleksa Bjeliš.

Na svečanim promocijama u Hrvatskom narodnom kazalištu rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš promovirao je doktore znanosti i time nastavio tradiciju započetu potkraj 1877. godine. Ove godine samo zagrebačko sveučilište promoviralo je oko 1400 doktora znanosti, što je gotovo dvostruko više nego u 2011. godini.

>> Otac i kći isti dan postali doktori znanosti

'Mi smo zajedno i diplomirali i magistrirali i, evo, danas i doktorirali. U životu sve radimo u timu, u dvoje, kako brak, tako i znanost. Bez pomoći obitelji ovo ne bi bilo moguće, najprije i bez međusobne podrške, podrške i moje i njegove obitelji, ali i velikog zalaganja naših mentora, rekli su Željko i Dijana Linšak koji su danas imali promociju.

Pročitajte i ovo Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene