Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promotivni spot #EU2020HR

Pogledajte kako smo s predstavili Europskoj uniji: "Sjećam se Hrvatske same na grubom moru, vratili smo se kući"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je održan sastanak Vlade RH i Europske komisije, čime je formalno obilježen početak hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije. Uoči sastanka prikazan je i promotivni spot EU2020HR, kojim se Hrvatska predstavila Europskoj uniji.

Promotivni spot započinje snimkama hrvatskih ribara i glasom koji govori: "Sjećam se podijeljene Europe i Hrvatske same na grubom moru. Ali, vratili smo se kući i naš put tek počinje."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Mora biti dobar za cijelu Uniju" Premijer Plenković o Vijeću EU-a: Europski proračun "bit će najvažnija tema hrvatskog predsjedanja" Slika nije dostupna PREDSJEDANJE VIJEĆEM EU-A S prvim danom 2020. godine za Hrvatsku počinje uzbudljivo razdoblje - od danas smo na čelu Europe

Osim toga, u spotu su prikazani i Nikola Tesla, Rijeka – Europska prijestolnica kulture 2020. godine. – hrvatski nogometni uspjesi i tvornica Rimac automobila.

Spot završava riječima: "Kada zajedno igramo, zajedno pobjeđujemo i slavimo poput obitelji. Mi smo Hrvatska. Mi smo Europa, snažna Europa u svijetu punom izazova."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene