Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljanje Brešanova filma

Ušli smo u Kulmerove dvore: "Ovo je najapsurdniji prostor u državi"

Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr)
Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +5 Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/10 >>
U Kulmerovim dvorima danas se održava promocija novog filma Vinka Brešana "Koja je ovo država".

Kulmerovi dvori, dom obitelji Todorić, danas su vrvjeli novinarima. Povod je bila promocija novog filma Vinka Brešana "Koja je ovo država", a organizatori su odlučili kako je dvorac obitelji Todorić prava lokacija za održavanje press-konferencije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U ponudi i "Čarobna koliba" Iznajmljuju se Kulmerovi dvori: Ako ste maštali o vjenčanju u Todorićevu dvorcu, sada to možete i ostvariti Slika nije dostupna Vlasnik jedne četvrtine Ivici Todoriću sud blokirao Kulmerove dvore, ne smije prodati svoj dio

"Ja sam dogovarao prostor za presicu s Ivom Balent, ali detalje ne mogu otkriti. Za ovu lokaciju odlučili smo se kako bismo privukli što više medija i čini se da smo u tome uspjeli. S Ivom smo sve brzo i korektno dogovorili u tjedan dana", izjavio je producent filma Ivan Maloča i objasnio da su mogli birati između još dvije lokacije.

No, ipak nije poznato u čijem se točnom dijelu dvora pressica održala to jest tko je od obitelji Todorić vlasnik prostora odabranog za pressicu. 

"Film je komedija apsurda. Tražili smo lokaciju za presicu i zaključili smo da je upravo ova soba najapsurdniji prostor u državi", objasnio je autor filma Vinko Brešan i dodao da su film, između ostalog, snimali na autentičnim lokacijama, pa tako i u Banskim dvorima, na čemu je zahvalio premijeru Andreju Plenkoviću. 

"Bilo je teže dogovoriti snimanje u Lepoglavi nego Kulmerove dvore. Gospođa Balent je bila jako susretljiva", rekao je Brešan te objasnio da nisu ciljali datum presice po suđenju Ivici Todoriću.

"Nismo ciljali datum presice po Todoriću, ali kad nas ide, onda nas ide", izjavio je Brešan.

Podsjetimo, Iva Balent, kći Ivice Todorića za DNEVNIK.hr potvrdila je da se dijelovi Kulmerovih dvora mogu unajmiti za privatne evente. 

Premijera filma biti će održana 17. prosinca ove godine, a u redovitoj distribuciji naći će se od 03. siječnja 2019. godine.

Aktualno Slavna glumica ljubi poduzetnika čiju je suprugu ovo ljeto Hauser grlio u Puli Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Foto: Getty Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images +0 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Slavna glumica ljubi poduzetnika čiju je suprugu ovo ljeto Hauser grlio u Puli 1/4 >>

Aktualno Mudra odluka: S 85 godina pronašao je način kako da ne prevari suprugu na filmskom setu Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Michael Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Michael Caine i Joan Collins (Foto: Getty Images) Michael Caine i Joan Collins (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Michael Caine i Rachel Weisz (Foto: Getty Images) Michael Caine i Rachel Weisz (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Michael Caine i Jane Fonda (Foto: Getty Images) Michael Caine i Jane Fonda (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images +1 Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Celebrity Mudra odluka: S 85 godina pronašao je način kako da ne prevari suprugu na filmskom setu 1/7 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene