U Kulmerovim dvorima danas se održava promocija novog filma Vinka Brešana "Koja je ovo država".

Galerija


Kulmerovi dvori, dom obitelji Todorić, danas su vrvjeli novinarima. Povod je bila promocija novog filma Vinka Brešana "Koja je ovo država", a organizatori su odlučili kako je dvorac obitelji Todorić prava lokacija za održavanje press-konferencije.

Vezani članci Slika nije dostupna Ma kakav razvod! Pogledajte kako je reagirala Todorićeva kći Iva kad je suprug Hrvoje pušten na slobodu! Slika nije dostupna Todorićeva sestra ima novi savjet za novinare: "Snimate našu tugu i jad umjesto ovog cvijeća i leptira"

"Ja sam dogovarao prostor za presicu s Ivom Balent, ali detalje ne mogu otkriti. Za ovu lokaciju odlučili smo se kako bismo privukli što više medija i čini se da smo u tome uspjeli. S Ivom smo sve brzo i korektno dogovorili u tjedan dana", izjavio je producent filma Ivan Maloča i objasnio da su mogli birati između još dvije lokacije.

No, ipak nije poznato u čijem se točnom dijelu dvora pressica održala to jest tko je od obitelji Todorić vlasnik prostora odabranog za pressicu. 

"Film je komedija apsurda. Tražili smo lokaciju za presicu i zaključili smo da je upravo ova soba najapsurdniji prostor u državi", objasnio je autor filma Vinko Brešan i dodao da su film, između ostalog, snimali na autentičnim lokacijama, pa tako i u Banskim dvorima, na čemu je zahvalio premijeru Andreju Plenkoviću. 

"Bilo je teže dogovoriti snimanje u Lepoglavi nego Kulmerove dvore. Gospođa Balent je bila jako susretljiva", rekao je Brešan te objasnio da nisu ciljali datum presice po suđenju Ivici Todoriću.

"Nismo ciljali datum presice po Todoriću, ali kad nas ide, onda nas ide", izjavio je Brešan.

Podsjetimo, Iva Balent, kći Ivice Todorića za DNEVNIK.hr potvrdila je da se dijelovi Kulmerovih dvora mogu unajmiti za privatne evente. 

Premijera filma biti će održana 17. prosinca ove godine, a u redovitoj distribuciji naći će se od 03. siječnja 2019. godine.

Slavna glumica ljubi poduzetnika čiju je suprugu ovo ljeto Hauser grlio u Puli

Fotografi su sve zabilježili: Pogledajte poprilično banalnu pogrešku koja se potkrala Meghan Markle

Mudra odluka: S 85 godina pronašao je način kako da ne prevari suprugu na filmskom setu