Konzum (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Konzum (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Članica Uprave Konzuma Ines Lozić dala je ostavku na svoju funkciju i sporazumno napušta kompaniju, a Nadzorni je odbor u odmah nakon ostavke imenovao novog člana Uprave.


Ines Lozić, dosadašanja članica Uprave Konzuma zadužena za financije i IT, dala je ostavku na svoju funkciju i obavijestila Nadzorni odbor da sporazumno napušta kompaniju, objavljeno je u utorak na službenim stranicama Agrokora. Ostavka na snagu stupa 25. rujna.

Vezani članci Radimir Čačić Čačić o posrnulom međimurskom županu Posavcu: "Morao bi biti debilan da prizna mito. On je tada to primio u kampanji i to nije problem" Konzum (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ne, ne radi se o revoluciji: Konzum ne radi u nedjelju, u subotu skraćeno

Nakon obavijesti da Ines Lozić napušta Upravu, Nadzorni odbor Konzuma održao je sjednicu na kojoj su članovi imenovali novog člana Uprave, Uroša Kalinća.

Lozić je u Konzum došla 2017. godine, a u najtežim je trenucima poslovanja Konzuma dala "ključan doprinos stabilizaciji poslovanja kompanije, kao i cjelokupnom procesu izvanredne uprave", napisali su iz Agrokora.