Konzum (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Konzum (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Članica Uprave Konzuma Ines Lozić dala je ostavku na svoju funkciju i sporazumno napušta kompaniju, a Nadzorni je odbor u odmah nakon ostavke imenovao novog člana Uprave.


Ines Lozić, dosadašanja članica Uprave Konzuma zadužena za financije i IT, dala je ostavku na svoju funkciju i obavijestila Nadzorni odbor da sporazumno napušta kompaniju, objavljeno je u utorak na službenim stranicama Agrokora. Ostavka na snagu stupa 25. rujna.

Vezani članci Konzum (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ne, ne radi se o revoluciji: Konzum ne radi u nedjelju, u subotu skraćeno Konzum (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) U novu godinu s novim imenima: Evo kako će se sada zvati Agrokorove kompanije

Nakon obavijesti da Ines Lozić napušta Upravu, Nadzorni odbor Konzuma održao je sjednicu na kojoj su članovi imenovali novog člana Uprave, Uroša Kalinća.

Lozić je u Konzum došla 2017. godine, a u najtežim je trenucima poslovanja Konzuma dala "ključan doprinos stabilizaciji poslovanja kompanije, kao i cjelokupnom procesu izvanredne uprave", napisali su iz Agrokora.