Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabranjen ulazak

Promijenili bravu na uredu dr. Sladoljeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljaju se problemi za doktora Srećka Sladoljeva, koji već danima upozorava na brojne malverzacije unutar Imunološkog zavoda.

Uprava Zavoda ponovno mu je zabranila ulazak u zgradu, a neslužbeno doznajemo da je promijenjena i brava na vratima njegova ureda. Ondje su se, kaže, nalazili svi važni dokumenti kojima može dokazati nezakonitosti u radu Zavoda, ali i oni koji dokazuju da je politički vrh za sve znao, ali nije reagirao.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu Bijela kuća zabrinuta Izrael zabranjuje rad katarske medijske kuće: "Iznutra djeluje protiv Izraela" Slika nije dostupna Još član NO Policija s radnog mjesta udaljila dr. Sladoljeva

>> Zaštitari spriječili dr. Sladoljeva da uzme ključne dokumente

Direktorica Zavoda, Tatjana Sindik Milošević nije se javila na niti jedan naš poziv oko nastale situacije. 'Mislim da se oni koji su to počinili trebaju bojati, ja ne. Ja nisam tamo imao što skrivati. To je očito bilo nešto što će njih kompromitirati. Zbog toga su tako i postupili', rekao je dr. Sladoljev, te dodaje da misli da iza svega toga stoji Uprava i Nadzorni odbor.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene