Teža prometna nesreća, u kojoj su ozlijeđene dvije osobe, dogodila se na križanju Miramarske ulice i Ulice grada Vukovara u Zagrebu.


Dvije su osobe ozlijeđene u sudaru dvaju automobila koji se dogodio na križanju Miramarske ulice i Ulice grada Vukovara u Zagrebu. Od siline udarca jedan je automobil završio na krovu nasred križanja.

Vezani članci Pružni prijelaz u Suhopolju - 5 Vozač mopeda (54) zabio se u rampu na pružnom prijelazu, pao pod vlak i poginuo Teška prometna nesreća kod Materade (Foto: Vatrogasci Umag) Teška nesreća u Istri: Vozačica auta ozlijeđena u sudaru s kamionom, vatrogasci je izvlačili iz vozila

Policija nam je potvrdila da su ozlijeđeni prevezeni u bolnicu, no o ozbiljnosti njihovih ozljeda službenih informacija nema. 

Jedan od prolaznika koji se na križanju zatekao nakon nesreće rekao nam je da je iz automobila koji se prevrnuo na krov izašla jedna osoba koja, prema svemu sudeći, nije teže ozlijeđena. 

"Čuo sam da je čovjek izašao sam iz ovog automobila i tretiraju ga sad u bolničkim kolima, to je sve što znam. Po onome što znam, na sreću, nema teže ozlijeđenih", rekao nam je jedan od prolaznika koji se na mjestu zatekao neposredno nakon nesreće.