Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Procurili su navodni dokumenti Pentagona u kojima stoji da je američkog nosača zrakoplova s neba ''uhodio'' NLO koji se mogao kretati brzinom balističke rakete.


Šokirani piloti koji su upravljali vojnim zrakoplovima s nosača zrakoplova na Pacifiku posvjedočili su da su bili uhođeni NLO-om, stoji u papirima do kojih su došli pojedini američki mediji.

Vezani članci Državni arhiv - 2 Vrijedne tajne državnog arhiva diraju se samo u rukavicama: Osjetljivi dokumenti otkrivaju podatke o jednoj od najsmrtonosnijih pandemija koja je zadesila svijet Dokumenti pronađeni u karlovačkoj crkvi - 1 Pogledajte kako izgledaju dokumenti iz sonde iz 18. stoljeća pronađeni ispod križa karlovačke crkve

Dokumenti su to koji su navodno nastali 2009. godine, piše Daily Mail, i nemaju logo Pentagona, iako neimenovani izvori, tvrdi taj britanski tabloid, potvrđuju da se radi o autentičnom dokumentu.

Jedan od pilota izvijestio je da se letjelica koju su nazvali AAV (Anomalous Aerial Vehicle) pojavila na visini od otprilike 19 tisuća metara. Lebdjela je nekoliko trenutaka, a onda vrlo brzo otišla. Pilot je posvjedočio i da nikad nisu dobili točan trag na letjelici jer se kretala brzinom balističke rakete, a radar nije bio namješten na program koji bi mogao pratiti takvu brzinu.

Na kratko se pojavila i 14. studenog. U istragu za njom je krenuo jedan avion, no ništa nije pronađeno. Međutim, pilot je primijetio komešanje mora, što ga je podsjetilo na ubrzano uranjanje u ocean, kao što to rade podmornice. Tijekom idućeg pokušaja da istraže AAV, opet su uočena čudna gibanja vode, no iznad površine letio je čudan objekt oblika izduženog jajeta, odnosno Tic-Taca. Pilot je u svom opisu napisao "čvrsta bijela, glatka površina, bez rubova, jednolično bez krila".

U izvješću se nagađa da je letjelica bila "ogrnuta" nečime ili nevidljiva ljudskom oku.