Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Procurili su navodni dokumenti Pentagona u kojima stoji da je američkog nosača zrakoplova s neba ''uhodio'' NLO koji se mogao kretati brzinom balističke rakete.


Šokirani piloti koji su upravljali vojnim zrakoplovima s nosača zrakoplova na Pacifiku posvjedočili su da su bili uhođeni NLO-om, stoji u papirima do kojih su došli pojedini američki mediji.

Vezani članci Spašena djevojčica koju je na obali Massachussettsa odnio vjetar prema pučini Petogodišnjakinju jak vjetar odnio prema pučini, otac je jedva spasio: "Imala je sreće i čvrsto se držala..." F-18 (Foto: Thinkstock) Bivši pilot opisao susret s NLO-om? "To je bilo nešto najbrže što sam ikad vidio..."

Dokumenti su to koji su navodno nastali 2009. godine, piše Daily Mail, i nemaju logo Pentagona, iako neimenovani izvori, tvrdi taj britanski tabloid, potvrđuju da se radi o autentičnom dokumentu.

Jedan od pilota izvijestio je da se letjelica koju su nazvali AAV (Anomalous Aerial Vehicle) pojavila na visini od otprilike 19 tisuća metara. Lebdjela je nekoliko trenutaka, a onda vrlo brzo otišla. Pilot je posvjedočio i da nikad nisu dobili točan trag na letjelici jer se kretala brzinom balističke rakete, a radar nije bio namješten na program koji bi mogao pratiti takvu brzinu.

Na kratko se pojavila i 14. studenog. U istragu za njom je krenuo jedan avion, no ništa nije pronađeno. Međutim, pilot je primijetio komešanje mora, što ga je podsjetilo na ubrzano uranjanje u ocean, kao što to rade podmornice. Tijekom idućeg pokušaja da istraže AAV, opet su uočena čudna gibanja vode, no iznad površine letio je čudan objekt oblika izduženog jajeta, odnosno Tic-Taca. Pilot je u svom opisu napisao "čvrsta bijela, glatka površina, bez rubova, jednolično bez krila".

U izvješću se nagađa da je letjelica bila "ogrnuta" nečime ili nevidljiva ljudskom oku.