Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je priručnike za provođenje nastave zdravstvenog odgoja namijenjene učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima u osnovnim i srednjim školama


Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović sa suradnicima je danas predstavio rezultate javne rasprave o zdravstvenom odgoju, plan i program tog nastavnog predmeta te priručnike za nastavu.

>> Jovanović predstavio zdravstveni odgoj: 'Roditelji nemaju pravo držati djecu u neznanju'

Vezani članci Slika nije dostupna Jandroković: Vlada se agresivno obračunava s neistomišljenicima! Slika nije dostupna Bogu hvala na odluci Ustavnog suda! - Nova reklama u Zagrebu

Priručnici su namijenjeni za provođenje nastave zdravstvenog odgoja na satu razrednika, tiskani su u 30.000 primjeraka, a uskoro bi trebali biti dostavljeni učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima u osnovnim i srednjim školama.

Valja napomenuti da priručnici nisu udžbenici kojima će se koristiti učenici, već knjige namijenjene isključivo nastavnom osoblju.

Agencija za odgoj i obrazovanje već ih je objavila u digitalnom formatu, a na dnu ovoga članka možete preuzeti svaki od njih i pogledati njihov sadržaj.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook