Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već dva dana korisnici mreže 098 imaju problema s mobilnom komunikacijom. Većina korisnika na svom mobitelu nema signala.


Do poteškoća je došlo jučer iza podneva zbog proširenja kapaciteta mreže. 'Posljedično uvođenju nove tehnološke platforme u mrežu T-Mobilea i proširenja kapaciteta, došlo je do određenih poteškoća u radu govorne usluge, uglavnom na kontinentalnom dijelu zemlje, iako su poteškoće primjećene i u ostalim dijelovima RH', objašnjava Branimir Marić iz Sektora za upravljanje mrežom i korisničkim uslugama.

T-Coma umiruju korisnike i kažu kako će se kvar otkloniti najkasnije do četvrtka ujutro. 'Ispričavamo se svim korisnicima zbog nastalih poteškoća i T-Mobile će svim korisnicima nadoknaditi nastalu štetu', rekao je Marić.

Vezani članci Kod mehaničara Automehaničari imaju pune ruke posla, a ovo su neke od najzahtjevnijih mušterija Problemi u Đakovu Niz problema u gradu koji zovu i "srcem Slavonije": "Kome će ići na dušu ako neko dijete nastrada?"

Prema prvim procjenama, ovo je do sada jedna od najvećih šteta u T- Mobile mreži. Koliki je financijski gubitak, utvrdit će se sljedećih dana.