Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema signala

Problemi s rušenjem mreže T-mobilea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već dva dana korisnici mreže 098 imaju problema s mobilnom komunikacijom. Većina korisnika na svom mobitelu nema signala.

Do poteškoća je došlo jučer iza podneva zbog proširenja kapaciteta mreže. 'Posljedično uvođenju nove tehnološke platforme u mrežu T-Mobilea i proširenja kapaciteta, došlo je do određenih poteškoća u radu govorne usluge, uglavnom na kontinentalnom dijelu zemlje, iako su poteškoće primjećene i u ostalim dijelovima RH', objašnjava Branimir Marić iz Sektora za upravljanje mrežom i korisničkim uslugama.

T-Coma umiruju korisnike i kažu kako će se kvar otkloniti najkasnije do četvrtka ujutro. 'Ispričavamo se svim korisnicima zbog nastalih poteškoća i T-Mobile će svim korisnicima nadoknaditi nastalu štetu', rekao je Marić.

Pročitajte i ovo KBC Sestre milosrdnice Projekt obnove Zagrebačka bolnica ruši dimnjak i ogradu, objavljeni detalji Ilustracija Istraga u tijeku Misterij kvara Boeinga: Pronađeni neučvršćeni dijelovi na nekoliko zrakoplova

Prema prvim procjenama, ovo je do sada jedna od najvećih šteta u T- Mobile mreži. Koliki je financijski gubitak, utvrdit će se sljedećih dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene