Obavijesti Video Pretražite Navigacija
građane se moli za strpljenje

Stanovnike šireg područja Zagreba iznenadio glasan prasak: Doznajemo o čemu se radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo obrane javilo je kako se tijekom dana može očekivati probijanje zvučnog zida iznad više županija.

Piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila će u ponedjeljak, 25. listopada 2021. u periodu od 10 do 17 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, objavio je MORH.

"Planirani su probni letovi na podzvučnim brzinama u vremenu od 10 do 12 sati u privremenoj zoni probnih letova 'Čazma', koja je geografski izmaknuta sjeveroistočno, u rasponu 600 do 1000 metara iznad tla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavlja se sukob MORH odgovorio Milanoviću: ''Imao je 25 godina 1991. Zašto se nije dobrovoljno prijavio rat?''

Nakon probnih letova u privremenoj zoni probnih letova 'Čazma', provodit će se zadnja faza ispitivanja aviona u vremenu od 12 do 17 sati, tijekom koje se očekuje probijanje zvučnog zida, i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini od 1000 do 10.000 metara te na području Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera", piše u priopćenju Ministarstva obrane, koje moli građane za strpljenje i razumijevanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene