Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NITKO NE ŽELI POSLOVATI S DRŽAVOM

Vladin plan za pomoć stradalima u potresu doživio debakl, a oni uskoro moraju iseliti iz privremenog smještaja: "Ja nemam kamo otići, jedino na ulicu..."

Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 4
Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 4 Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 4 Foto: DNEVNIK.hr Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 5 Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 5 Foto: DNEVNIK.hr Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 3 Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 2 Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zagrepčani moraju iseliti iz studentskog doma - 1 Galerija 1/5 >>
Oko 300 Zagrepčana, koji od potresa žive u studenskom naselju Cvjetno, strahuje da će 1. rujna završiti na ulici. U dom se moraju vratiti studenti, a za njih još nema rješenja. Vladin plan za pomoć - subvencija najamnine - doživio je debakl jer stanodavci ne žele imati posla s državom i primiti potresom pogođene građane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene