Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li razlog prijetnja?

Priveden županijski vijećnik, na Facebooku prijetio bivšem šefu krim policije: "Reckat ćemo te sporo, bit će baš, ono, bolno"

Marko Pupić Bakrač
Marko Pupić Bakrač Jure Miskovic/Cropix
Aktualno Galerija Marko Pupić Bakrač Marko Pupić Bakrač Foto: Jure Miskovic/Cropix Priveden Marko Pupić Bakrač - 3 Priveden Marko Pupić Bakrač - 3 Foto: Jure Miskovic/Cropix Priveden Marko Pupić Bakrač - 1 Priveden Marko Pupić Bakrač - 1 Foto: Jure Miskovic/Cropix +0 Priveden Marko Pupić Bakrač - 2 Galerija 1/4 >>
Policija u Gospiću privela je zadarskog vijećnika s liste Akcija mladih Marka Pupića Bakrača. Za sada nije poznato što mu se stavlja na teret.

Vijećnika u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marka Pupića Bakrača privela je zadarska policija u utorak poslijepodne. Policija ga je pronašla u Gračacu te prevezen u Zadar.

Da ga traži policija, Pupić Bakrač je sam obavijestio javnost kazavši kako ga je u 12:42 kontaktirala krim policija sa zahtjevom "da se odazove i upitom gdje se trenutačno nalazi".

"Policijskog službenika sam uputio da izvadi uhidbeni nalog, da dođu po mene, stave mi lisice na ruke i odvedu me jer nemam namjeru nakon svih maltretiranja dobrovoljno dolaziti u postaju", izvijestio je Pupić Bakrač te najavio svoje ponovno skoro uhićenje i dodao: "U svezi čega i zbog čega nemam ni u primozgu, vidjet ćemo."

Iz zadarske policije potvrdili su nam da je kriminalističko istraživanje u tijeku, ali nisu htjeli reći za što se tereti Pupića Bakrača, tek su kratko potvrdili za DNEVNIK.hr da "policijski službenici provode kriminalistička istraživanja temeljem zahtjeva Općinskog državnog odvjetništva", a o detaljima će izvijestiti naknadno.

Pročitajte i ovo Pokolj u SAD-u Identificirana napadačica Pokolj u SAD-u: Žena upala u školu i ubijala ljude, policija objavila snimku

Od kolege vijećnika Ante Rubeše, također s liste Akcija mladih, doznajemo da je Državno odvjetništvo pokrenulo prijavu i zatražilo saslušanje Pupića Bakrača, ali ne zna se još zbog čega. Odvjetnika nije angažirao jer se on obično sam brani, ali lista Akcija mladih angažirat će odvjetnika kad dozna o čemu je riječ.

Zadarski.hr neslužbeno doznaje da je povod kaznenoj prijavi bila prijetnja koju je Pupić Bakrač uputio bivšem šefu krim policije Bori Mršiću preko svog profila na Facebooku 9. ožujka, a na što je Mršić podnio kaznenu prijavu 24. ožujka.

"Boro zar si moro? Iz ovog nećeš izać skoro. Reckati ćemo te sporo. Biti će baš ono, bolno", tekst je koji je, kako navodi Zadarski, Maršić prijavio kao prijetnju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene