U centru Splita upucana trojica muškaraca - 2
U centru Splita upucana trojica muškaraca - 2 Foto: Milan Sabić/Pixsell

Otac jednog od trojice ubijenih muškaraca u Splitu priveden je jučer nakon što je saznavši za smrt sina krenuo razbijati inventar u jednom kafiću.


Policija je u kratkom roku došla do lokala te su uhitili oca ubijenog muškarca i još jednog muškarca, a kako su se opirali primijenjena su sredstva prisile.

Vezani članci Prof.dr. Špiro Janović o Filipu Zavadlavu - 2 Stručnjak otkrio kad će se znati je li Zavadlav bio neubrojiv u trenutku ubojstva, upozorio na još jednu stvar: "To je možda opasnije od samog slučaja" Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara Splitski gradonačelnik o svojoj objavi na Facebooku: "Moja informacija bila je točna i pravovremena, htio sam smiriti građane"

Obojica su u lisicama odvedeni u prostorije policije gdje su zadržani do jutra.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, 50-godišnji M.B. i njegov 39-godišnji prijatelj su još prije ponoći izazivali nered po kafiću u Dubrovačkoj ulici, obojica vidno pijani. Situacija je eskalirala kada su konobara navodno gađali čašama i bocama s čime nisu prestajali te je mladić potražio spas bijegom u skladište.

Nakon toga su dvojica izgrednika prevrtali stolice i stolove te nastavili s razbijanjem staklarije i ostalog inventara. Uz to su iz kafića potjerali sve goste. Po dolasku policije nastavili su biti nasilni te je nad njima upotrijebljena tjelesna snaga kako bi ih se savladalo.

U postaji su zadržani dok se nisu otrijeznili, a obojica će biti prekršajno prijavljeni za remećenje javnog reda i mira.

Kao osumnjičeni za jučerašnje trostruku ubojstvo, uhićen je Filip Zavadlav (25), pomorac iz Splita.