Vodostaj Save u Zagrebu u 9 sati ujutro iznosio je 286 centimetara, pokazuju podaci Hrvatskih voda.

Galerija Zagreb: Rijeka Sava izlila se iz svog korita (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Zagreb: Rijeka Sava izlila se iz svog korita (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Zagreb: Rijeka Sava izlila se iz svog korita (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) +0 Zagreb: Rijeka Sava izlila se iz svog korita (Foto: Marin Tironi/PIXSELL)

U 8 sati vodostaj je iznosio 283 centimetara. Hrvatske vode proglasile su pripremno stanje obrane od poplava. Rijeka Sava u Zagrebu se izlila iz svoga korita.

Vezani članci Bivši ravnatelj Fonda za obnovu Damir Vanđelić Tko će rukovoditi Fondom za obnovu Zagreba? Za sad čak osmero potencijalnih kandidata pozvano na razgovor Prometna nesreća u Zagrebu - 1 FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Pijani motociklist se zabio u tramvaj

Uslijed obilnih oborina pripremno stanje obrane od poplava proglašeno je za 16 područja u RH, uključujući karlovačko i ogulinsko područje te područje Jasenovca.

Tragedija u Budimpešti: Uhićen kapetan kruzera koji se sudario s brodicom Budimpešta dan nakon nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Budimpešta dan nakon nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Budimpešta dan nakon nesreće (Foto: Dnevnik.hr) +6 Nesreća u Budimpešti (Foto: GERGELY BESENYEI / AFP)
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju