Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapamtite ove iskaznice!

Pripreme za dolazak Pape: Policija će vršiti provjere po kućama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Idućih dana, osim popisivača, na vratima očekujte i policiju.

Povodom posjeta Pape Benedikta XVI. Hrvatskoj 4. i 5. lipnja zagrebačka policija od danas započinje s terenskim provjerama. Provjere će se najintenzinije provoditi odručju Centra, Črnomerca, Medveščaka, Novog Zagreba, Trnja i Velike Gorice, izvijestila je PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo Josip Mataija - 1 PETERO POGINULIH U 24 SATA Voditelj Službe za sigurnost prometa otkrio detalje strašne nesreće u kojoj je poginulo dijete te poručio: "Nesreće su se dogodile zbog teških prekršaja" Klaićeva bolnica nakon potresa Poput usporenog filma Moj prvi teren za DNEVNIK.hr: Potres je netom protutnjao gradom, a ja sam jurila u stan. Dečko me pitao - "Laptop? Kaj će ti laptop"

>> Papa zadovoljan ulaskom Hrvatske u EU

>> Predstavljen Papin plan posjeta Hrvatskoj

Provjere se provode u skladu sa sigurnosnim standardima koji su propisani za sve zemlje koje posjećuje Sveti Otac.

Kako bi se izbjegla lažna predstavljanja i kako bi se zaštitili građani policija je na svojim stranicama objavila izgled službene iskaznice i značke kojima se trebaju legitimirati policijski službenici.

'Ukoliko, kao građanin, posumnjate da se osoba lažno predstavlja kao policijski službenik, zapišite broj značke i nazovite policiju na broj telefona 192, kako bi prema broju značke provjerili da li se zaista radi o policijskim službenicima', stoji u priopćenju.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene