Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupuju i zimsku odjeću

Pripreme u tijeku: Splićani se opskrbljuju hranom i besplatnom solju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Split se sprema za novi snijeg. Građani hladnjake pune hranom, kupuju odjeću za snijeg, zimske gume i lance.

Cijeli dan je navala na besplatnu sol i šljunak koje grad dijeli u poduzeću Cestar. Riva i ulice u centru sada su djelomice očišćeni, no broj ozlijeđenih raste.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav propust Trovanje u Dalmaciji: Dijete počelo nekontrolirano povraćati, a onda na teren otišla inspekcija Oznake na zidu najavljuju provalnike Minus i plus Pojavili su se neobični znakovi pored ulaznih vrata: Policija pozvala na oprez

>> Novi snijeg Split će dočekati s 33 vozila i 300 osoba

>> Splitski SDP i HNS traže Kerumovu ostavku

Grad je na kriznom stožeru najavio da za novi snijeg priprema - 24-satno dežurstvo, strojeve i ljude. Potiču gradske kotare da organiziraju građane i čiste naselja. Mole i građane da se maksimalno uključe u čišćenje pred svojim zgradama.

'Pripremam se, kupit ću dva kilograma brašna, kilogram slanih srdela', rekao je jedan Splićanin. 'Sve sam kupio, imam tri hladnjaka puna mesa', rekao je drugi Splićanin. 'Od građana koji imaju iskustva, u smislu navlačenja čarapa preko čizmi, sitnog hodanja kao patke i tako dalje', rekao je splitski dogradonačelnik Jure Šundov.

Ukoliko ste snimili zimske trenutke koji su na vas ostavili poseban dojam, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu, a mi ćemo najbolje objaviti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene