Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ostali predani policiji

Skočio s litice u ponor: Pripadnici HV-a spasili migranta na vojnom poligonu u Slunju

Vojni poligon na Slunju (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Vojni poligon na Slunju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Pripadnici HV-a spasili su ozlijeđenog migranta na vojnom poligonu u Slunju. Vojnici su mu pružili prvu pomoć pa ga poslali u bolnicu, a ostale predali policiji.

MORH je priopćio da su pripadnici Hrvatske kopnene vojske tijekom redovnog osiguranja vojnog poligona "Eugen Kvaternik" u noći 17./18. veljače u neovlaštenom ulasku na prostor vojnog poligona pronašli skupinu od sedam osoba, stranih državljana, od kojih je jedan prilikom pokušaja utvrđivanja identiteta pokušao pobjeći te skočio s litice u ponor dubine tri metara.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Tetovaže i vojska - 2 Moderniziranje MORH-a Vojska je sve neprivlačnija mladim Hrvatima: "Nastojimo im prilagoditi pravila, ali jedno nikad neće biti dopušteno"

Tijekom pada ozlijedio je nogu te su mu pripadnici Hrvatske vojske odmah pružili prvu pomoć i imobilizirali nogu. Ozlijeđenog je Hitna pomoć prevezla u Opću bolnicu Karlovac.

Ostale osobe zatečene na poligonu predane su policijskim službenicima na daljnje postupanje.

Na mjestu događaja Vojna i civilna policija obavile su očevid.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene