Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dodatna zarada

PRILIKA Ponuda kakva se ne viđa često na Zavodu za zapošljavanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među oglasima HZZ-a našao se i privremeni rad na filmu.

Prilika nezaposlenima i onima koji imaju vremana za dodatnu zaradu! Ponuda rijetka na na Zavodu za zapošljavanje. Traže se statisti za dva velika filmska projekta u nadolazećim mjesecima. Za film 'The Lake' slavnog Luca Bessona traže se muškarci, a za 'Winnetoua' - Indijanci.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Spašavanje migranata, ilustracija (Foto: PAVEL VITKO / sea-eye.org / AFP) Pokrenuta istraga Na snimanju filma migrante, među kojima i djecu, tretirali kao "prljavce" i "idiote": "Život im je bio u opasnosti"

Uz kostim i šminku u ulozi Indijanca u flmu 'Winnetou' vidi se Zvonimir koji se već prijavio za statiranje.

'Ispunio sam listu, to je procedura prije svakog statiranja, sa svojim imenom i prezimenom, nekakvim posebnim vještinama, uzete su dvije, tri fotografije, iz profila, od naprijed i to je to', objašnjava.

U Hrvatsku stiže veliki projekt - Tražit će se čak 5 tisuća statista!

Na Zavodu za zapošljavanje među oglasima i privremeni rad na filmu. Dobra prilika za nezaposlene.

'Pa bi, zašto ne, ako je dobro plaćeno nema problema', komentirala je Slavica ovu priliku.

Jedan od najvažnijih uvjeta: Da sličite na Indijanca ili Indijanku.

'Probat sve treba, možda bi probala što', rekla nam je Ivanka.

'Za 'Winnetou' će ukupno koristiti 2000 statista, jedni će fizionomijom biti naseljenici dalekog zapada, drugi starosjedioci', objašnjava Hrvoje Hribar iz HAVC-a.

Profit od najmanje 200 milijuna kuna

U 2015. od snimanja filmova u Hrvatskoj se očekuje profit od najmanje 200 milijuna kuna. Osim statiranja, posla oko snimanja filmova imat će mnogi, prilika i za hrvatsku proizvodnju.

'Radi se u Slavonskom brodu kaubojska željeznica za Winnetoua, kad se napravi već imamo sljedeći film u kojem će glumiti', kaže Hribar.

VIDEO U jednom danu privukli preko 8 milijuna gledatelja!

Film 'The Lake', ratni spektakl čiji scenarij potpisuje slavni Luc Besson snimat će se od polovine lipnja do kraja srpnja na području Zagreba, Primorsko-goranske i Istarske županije.

'U filmu Lake, spektaklu ratnom Luca Bessona statisti će nastupiti kao civili u oba rata, u Drugom svjetskom ratu i u proteklom ratu u Bosni, te kao vojnici koji će mahom glumiti civili koji će prolaziti posebnu obuku', kaže Hribar.

Traže se muški statisti od 17 do 70 godina

Poznavali filmove ili ne, svejedno je - za statiranje prijava je jednostavna. Potrebne su vam tek dvije novije fotografije - lica i stasa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene