Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anti-Kerumizacija

Prijavit će ravnatelja Javne ustanove koja brine o Marjanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Inicijative ističu da je gradonačelnik Željko Kerum koncesionar ugostiteljskog objekta na Benama, da je u sukobu interesa i da mu je financijski korisno da se propisi krše.

Članovi Inicijative za Marjan s pedesetak građana krenuli su poslijepodne u prosvjednu šetnju, od Instituta do poznatog kupališta Bene upozoravajući na problem kojeg stvaraju automobili kojima zaštitari dopuštaju, unatoč zabrani, vožnju po Marjanu.

Pročitajte i ovo Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše" Slika nije dostupna 'Inicijativa za Marjan' 'Došlo je vrijeme da obranimo Marjan od gradnje!'

'Kad bi postojala politička volja, a nema je, problem bi se vrlo lako mogao riješiti. Pozivamo župana Antu Sanadera, jer Splitsko-dalmatinska županija ima veću zaštitu nad Park šumom Marjan od Grada Splita, da kao vatrogasac javno iskaže mišljenje o opasnosti od požara na Marjanu zbog vozila', kazala je Duška Boban u ime Inicijative za Marjan.

Članovi Inicijative koja gotovo svake nedjelje organizira neki prosvjed kako bi zaštitila Marjan, najavljuju podnošenje prijave protiv Mate Kosovića, ravnatelja Javne ustanove koja brine o Marjanu zbog nesavjesnog rada. Konkretno, zbog toga što nije označio parkirališna mjesta na Benama i što je "dao mig" zaštitarima da na Marjan puštaju automobile koji nemaju dozvolu za vožnju kroz Park šumu.

Naravno, ne zaboravljaju spomenuti ni gradonačelnika Željka Keruma. Ističu da je on koncesionar velikog ugostiteljskog objekta na Benama i da je izravno u sukobu interesa o čemu mjerodavni ne vode računa. Kao koncesionaru, Kerumu je, upozoravaju iz Inicijative za Marjan, financijski vrlo korisno da se propisi krše. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene