Nepropisno parkiranje kod Rijeke - 3
Nepropisno parkiranje kod Rijeke - 3 Foto: Čitatelj

Policijski presretač poznat vozačima u Rijeci i okolici u srijedu je fotografiran uz autocestu A7. Vozači ga prepoznaju po registraciji, a fotografija presretača objavljena je i na društvenim mrežama.


Jedan od vozača u srijedu je na Facebooku objavio fotografiju presretača kojega vozači iz Rijeke i okolice već dobro poznaju. Da se radi upravo o policijskom presretaču potvrdila nam je i primorsko-goranska policija.

Obavijesti o lokaciji crnog Audija često se mogu pronaći na društvenim mržama. Ovaj put fotografiran je u blizini autoceste A7, koju nazivaju "Primorka" ili "Kvarnerska autocesta".

Na fotografiji je označeno mjesto na kojemu je stao presretač.

Nepropisno parkiranje kod Rijeke - 3 Nepropisno parkiranje kod Rijeke - 2 (Foto: Čitatelj)

"Nije problem, ali bi nekome mogao biti. Automobil propisno i ne ugrožavajući promet čeka na Hreljinu da se ubaci prema Šmriki", napisao je vozač.

Način na koji su policajci u presretaču stali bio je tema komentara ispod objave. Vozači nisu skrivali nezadovoljstvo činjenicom da bi im za takvo zaustavljanje vozila - bila naplaćena kazna.

Gašenje požara, ilustracija I noćas je gorjelo u Splitu: U podmetnutom požaru u dim je otišlo nekoliko tisuća kuna

"Oni mogu sve. Da obični građanin ovako stane - ajme odmah paljba", "I nad njima postoji zakon, šef. Ali bitno da se nama smrtnicima gleda svaka sitnica", "Otkud im ideja da ovako stanu?", "Znači mogu tamo stati i ostaviti auto!", "Mislim da bi policija trebala biti uzor. I da netko gleda od šefova što rade. Umjesto da se ugledaju samo u slovensku policiju ili austrijsku... Nije lijepo i kvarno je", neki su od komentara korisnika Facebooka.

Nepropisno parkiranje kod Rijeke - 3 Nepropisno parkiranje kod Rijeke - 1 (Foto: Čitatelj)

O ovome smo upit poslali PU primorsko-goranskoj. Navode da presretač nije bio parkiran nego zaustavljen.

Policajac, ilustracija U Zagrebu nepoznati muškarac pokušao oteti 10-godišnjakinju? "Srećom pa je moja kći samo nastavila hodati"

Odgovor policije prenosimo u cijelosti.

"Naime, navedeno vozilo nije bilo parkirano, već zaustavljeno na određenom mjestu iz razloga što policija na svim dostupnim mjestima provodi aktivnosti za koje je nadležna u skladu sa zakonskim ovlaštenjima s namjerom zaštite i dobrobiti svih građana", odgovorili su nam iz policije.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju