Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjelujte i vi!

Preslatki: Jeste li vidjeli energičniju božićnu čestitku?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitateljica Maja poslala nam je ovaj presladak video!

Pjesmu 'Sretan Božić svakome' ovoga su puta otpjevali jedna curica i dječak, a snimku nam je poslala Maja. Iako na mail nismo dobili više informacija, pretpostavljamo da su preslatki klinci brat i sestra. Posebice zbog uigranog i energičnog nastupa. U jednom su trenutku toliko simpatični da je i Maji od smijeha bilo 'otežano' snimanje.

Pročitajte i ovo Dijete u potrebi - 3 Treba im pomoć Božićno čudo u Baranji - Dječak koji se bori s teškom bolesti sve je šokirao: "Bile su suze radosnice, ne mogu vam ni opisati" Ilustracija Uz smijeh i kekse Božić dočekali u pokvarenom busu, pomoć stigla bez ključne stvari: "Ipak su nam se smilovali..."

>> Budi i ti dio najveće božićne čestitke

NovaTV vas i ove godine poziva da sudjelujete u stvaranju najveće božićne čestitke. Otpjevajte pjesmu Sretan Božić svakome, snimite video i pošaljite nam ga putem linka, a mi ćemo od skupljenih snimaka stvoriti zajedničku, milijunsku čestitku za sve vas.

A postupak je vrlo jednostavan. Mobitelom ili kamerom snimite svoj video, a onda ga pošaljite ovog linka: Milijunska čestitka.

Na kraju vam samo preostaje da gledate programe Nove TV i surfate na našem portalu Dnevnik.hr gdje će se prikazivati vaša i naša čestitka koju na kraju možete podijeliti s obitelji i prijateljima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene