Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon duge i teške bolesti

Preminula profesorica Lidija Čehulić Vukadinović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanredna profeosrica FPZG-a Lidija Čehulić Vukadinović preminula je nakon duge i teške bolesti.

Izvanredna profesorica s Fakulteta političkih znanosti Lidija Čehulić Vukadinović preminula je nakon duge i teške bolesti, javlja N1 televizija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna održana sjednica vijeća FPZG donio jednoglasnu odluku: Dodjeli počasnog doktorata Bandiću protivi se fakultet na kojem je on i diplomirao Slika nije dostupna 'Nužna su bolna rezanja' Kako su ova dva studenta hrvatskim političarima održala lekciju

Lidija Čehulić Vukadinović rođena je 25. kolovoza 1966. u Zagrebu. Diplomirani je politolog, doktor društvenih znanosti, znanstveno polje politologija.

Na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu zaposlena je kao znanstvena novakinja na projektu (2000. – 2001. godina), zatim kao asistentica (2001. – 2003. godina), docentica (2003. – 2006.) te kao izvanredna profesorica (2007. – danas).

Bila je članica udruga: Atlantskog vijeća Republike Hrvatske, Centra za međunarodne studije, Hrvatske udruge za međunarodne studije (HUMS) i međunarodne organizacije International Studies Association (ISA).

Povodom smrti profesorice Čehulić Vukadinović sućut je uputio premijer Andrej Plenković

„Poštovani profesore Vukadinoviću, dragi Radovane, s tugom sam primio vijest o preranoj smrti Vaše supruge Lidije. Znam da ne postoje riječi utjehe u ovim tužnim i teškim trenucima za Vas, Vašu kćer, obitelj, Lidijine prijatelje, kolege i studente. Molim Vas, primite izraze sućuti i iskrenog suosjećanja, u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno", poručio je Plenković.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene