Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer u Jaski:

'Večeras kada popijete nemojte voziti. I još jedna stvar - izbora će ipak biti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer je u Jastrebarsko došao u pratnji devet ministara.

Predsjednik hrvatske Vlade Zoran Milanović otvorio je u četvrtak navečer 24. jaskanske vinske svečanosti, rekavši kako na ovu manifestaciju dolazi zadnjih deset godina, a zagrebački župan Stjepan Kožić izrazio je zadovoljstvo što se vinarstvom i vinogradarstvom bavi sve više mladih i stručnih ljudi.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik u Koprivnici Milanović opleo po Plenkoviću: "On je manijak, kum kriminala u Hrvatskoj" Oleg Butković Na Facebooku Milanović dolazi u Opatiju, Butković ga pozvao u goste: "Možeš mi u četiri oka reći odgovore, dočekat će te i kravica..."

Premijer Milanović je u Jastrebarsko došao u pratnji devet ministara, a u ime Hrvatskoga sabora svečanosti je bio nazočan potpredsjednik Sabora Nenad Stazić.

"Na ove svečanosti dolazim zadnjih deset godina", rekao je premijer poručivši nazočnima kako neće biti velikih govorancija.

"Neka bude sve u duhu 180. godišnjice prvog objavljivanja hrvatske himne čiji tekst treba slušati. Tu nema agresije, tu nema bijesa, tu nema oholosti, tu nema rata. To je pjesma o ljubavi i miru", izjavio je premijer Milanović.

'Milanović sigurno nije pratio Haustor već je slušao Nedu Ukraden'

I što da vam još kažem - da večeras, kada popijete, nemojte voziti, kazao je.

I još jedna stvar, izbora će ipak biti, poručio je na kraju svog kratkog govora premijer Milanović.

Gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, istaknuo je da se Jaskanske vinske svečanosti slave već 50 godina, ali su promijenile tri imena.

"To je manifestacija koja njeguje tradiciju vinarstva, vinogradarstava i podrumarstva i ove je godine želimo proslaviti", rekao je Novosel.

Zagrebački župan Stjepan Kožić naglasio je kako se tradicija ne smije zaboraviti. Treba štovati sve što rade naši vinari, rekao je Kožić i čestitao svima koji sudjeluju u Jaskanskim vinskim svečanostima. Izrazio je zadovoljstvo što se vinarstvom i vinogradarstvom bavi sve više mladih i stručnih ljudi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene