Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nisam baš zadovoljna onim što sam čula, rekla je Kata Huber novinarima nakon rastanka s premijerom.


Članovi Vlade obišli su nakon sjednice održane u Gunji obnovljenu osnovnu školu, a nakon izlaska iz zgrade premijera Zorana Milanovića zaustavila je profesorica razredne nastave Kata Huber, koja je kao tehnološki višak ostala bez posla, te mu se požalila da je nijedan ravnatelj ne želi zaposliti jer im politički nije po volji, na što joj je on preporučio da se počne baviti politikom.

Vezani članci Petar Zelenika, prvi čovjek obrane Mostara - 2 Prvi zapovjednik obrane Mostara: "Uspomene su ostale... Ne daj Bože nikad više. Zajedno smo branili grad" Slika nije dostupna Hoće li premijer Milanović ispuniti obećanje? Radi se punom parom, ali...

Premijera Zorana Milanovića nakon izlaska iz Osnovne škole Antuna i Stjepana Radića zaustavila je Kata Huber žaleći mu se kako je nijedan ravnatelj u županiji ne želi zaposliti jer 'drugima čuvaju radna mjesta, a ona im nije politički po volji'.

'Većina ljudi uzimala je novac, rekli su: Mi vam ne vjerujemo'

Huber je predložila da se o problemima s kojima se suočavaju osobe koje su proglašene tehnološkim viškom raspravlja i u Saboru.

'Što poduzeti o tom pitanju?' upitala je učiteljica, a premijer joj je odgovorio da se počne baviti politikom.

Nakon što mu je Huber odgovorila kako nisu svi za politiku, Milanović joj je uzvratio: 'Svatko je za politiku!'

Također mu se požalila da je ministar obrazovanja Vedran Mornar ne želi primiti, na što joj je Milanović rekao kako on ne može dijeliti radna mjesta.

Kata Huber rekla je kako ne traži da joj da radno mjesto, nego da se poštuje pravo i pravna država.

'Nisam baš zadovoljna onim što sam čula', izjavila je kratko Kata Huber novinarima pošto se rastala s premijerom Milanovićem. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju