Premijer Andrej Plenković nakon sjednice Vlade, i dalje odjeven u kockice, gostovao je u programu poznatog američkog informativnog televizijskog kanala CNN-a.

Galerija


Premije Andrej Plenković gostujući na CNN-u nahvalio je nogometnu reprezentaciju i opisao fantastičnu atmosferu u Hrvatskoj. Objasnio je i koliko ovaj uspjeh znači našoj zemlji.

Vezani članci Sjednica Vlade (Foto: Pixsell,Goran Stanzl) Plenković očekuje izvješće o privođenju novinara: "Sloboda govora i medija temelj svakog demokratskog društva" Siniša Hajdaš Dončić (Dnevnik.hr) Siniša Hajdaš Dončić premijeru u Saboru: "Gospodine Plenkoviću, heteroseksualac sam pa nemam pobuda da trčim za vama"

"Nacija je proživljava trenutke najbolje moguće reklamne kampanje koju možete zamisliti. Mislim, u 21. stoljeću. u eri interneta, globalnih komunikacija, mislim da malo tko nakon sinoć ne zna za postojanje Hrvatske. Dakle, zemlja s samo malo više od četiri milijuna stanovnika živi svoj san. Svi smo ponosni i ovo je fantastično iskustvo za sve nas", rekao je premijer.