Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svaki dan lošije

VIDEO Dobar glas daleko se čuje, a premijer ostao bez svojeg: Otkrivamo o čemu se radi, pogledajte kako mu se pogoršalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković mučio se s govorom na sjednici Vlade. Svako malo pucao mu je glas, a u videima pogledajte kako mu se ovih dana stanje pogoršava.

U utorak je Andrej Plenković davao izjavu nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a. Iako je tad na neka pitanja odgovarao nevoljko, problemima s glasom nije bilo ni traga.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..." Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

U srijedu su već počeli problemčići. Tema je bio odgovor na žestoke prozivke predsjednika Zorana Milanovića. Problema s odgovorom nije imao, ali glas ga je pomalo izdavao.

Četvrtak je pokazao da poboljšanja nema. Ne samo da nema poboljšanja nego mu je osjetno lošije. Već na ''dobar dan svima'' na početku sjednice Vlade bilo je jasno da premijeru nije lako govoriti.

Je li bolestan ili je možda pjevao, provjeravali smo u Banskim dvorima. ''Ovo drugo sigurno nije'', odgovorio nam je izvor blizak premijeru i objasnio da nije COVID, već je premijer samo prehlađen, od čega mu je promukao glas. Kako to liječiti na prirodan način, pročitajte OVDJE.

''Promuklost mu se progresivno pogoršavala jer je u protekla dva dana imao puno javnih nastupa. Na saborskom aktualcu odgovarao je na 19 pitanja oporbe pa održao polusatni govor o sastancima Europskog vijeća'', objasnili su iz Vlade za DNEVNIK.hr. Nije ni to bilo sve - uslijedila je čak 21 replika oporbe, prije toga još je imao sastanak koalicije, predsjedništvo HDZ-a...

Pred premijerom je veliki posao rekonstrukcije Vlade. Ostaje nada da će mu se glas vratiti uskoro da nam napokon kaže tko odlazi, a tko ostaje.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene