Obavijesti Video Pretražite Navigacija
14. veljače

Premijer ide u Bruxelles, sastat će se s predsjednikom Europske komisije

Andrej Plenković (Foto: Pixell)
Andrej Plenković (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija +0 Andrej Plenković (Foto: Pixell) Galerija 1/1 >>
Premijer Andrej Plenković 14. veljače u Bruxellesu će se sastati s predsjednikom Europske komisije Jean Claudeom Junckerom, ali i nazočiti kolegiju povjerenika, što je zapravo europska vlada.

Na tom sastanku dogovorenom još u prosincu, doznajemo u Banskim dvorima, razgovarat će se o svim temama, pa tako i o hrvatsko-slovenskim odnosima.

Pročitajte i ovo Mišel Jakšić, Peđa Grbin Iz minute u minutu Jakšić nakon sastanka SDP-a i DP-a: "Ima šanse za konstituranje Sabora" Stjepan Mesić Uhvatile ga kamere Nove TV VIDEO "Je*e mi se!": Bivši predsjednik neočekivano otkrio što misli o Plenkoviću

Istodobno, slovenski mediji javljaju kako će se krajem mjeseca u Bruxellesu s Junkerom sastati slovenski i hrvatski premijer. Tu informaciju u Banskim dvorima nisu željeli komentirati.

A slovenski šef oporbe Janez Janša, koji prema svim istraživanjima ima izgleda ponovno postati premijer, optužio je slovensku aktualnu politiku za pogrešnu strategiju, ali i različitu politiku predsjednika, premijera i šefa diplomacije. Smatra da hrvatsko-slovenski problemi nikoga ne zanimaju i slovenska politika mora jasno iznijeti što im je rečeno u Bruxellesu.
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene