Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišli smo u kupnju

Prelazak hrvatsko-slovenske granice po novom režimu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na granicama Hrvatske i starih članica Europske unije na snazi je već tjedan dana novi režim. Naša je ekipa u Sloveniju otišla u kupovinu. Evo kako izgleda prolazak granice - bez carinske kontrole.

Gužve na granicama sa Slovenijom su prošlost. Zbog ukidanja carinske kontrole,prelazak granice je puno brži i lakši. Hrvatskih kupaca nikada nije nedostajalo u slovenskim trgovinama kupovale su se stvari koje su bile jeftinije nego u Hrvatskoj. Sada kada carinika nema više na granici, shopping je puno bezbrižniji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog prijetnji sigurnosti Slovenija ponovo produžila kontrolu na granici s Hrvatskom i Mađarskom Granica sa Slovenijom - 4 Prijedlog pred vladom Slovenija produljuje pojačanu kontrolu granica do ljeta: "Brojke su i dalje visoke"

Poziv koji je trajao manje od pola minute stajao je 7 kuna. Teleoperateri iako su morali, još nisu smanjili cijene roaminga. No, pazite li na pozive i ne javljate se ako ne morate, kupnjom se može i uštedjeti. Na granicu se dolazi bez straha.

>> Ploče skinute, carinici napustili granice....

Nakon policijske kontrole nemate komu i zašto otvarati prtljažnik i pokazati što imate u njemu. Legalno se može prevesti svježe meso, mlijeko, mliječne prerađevine suhomesnati proizvodi dakako za osobne potrebe.

A što su osobne potrebe, odlučuju carinici koji vas mogu zaustaviti diljem Hrvatske i provjeriti što vozite u prtljažniku kao i policija. Stoga - oprez nema ih više na granicama, ali su prisutni diljem države, na cesti i moru!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene