Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Kamionom udario u stup pa pobjegao, zbog nesreće bio prekinut promet na A1 prema Karlovcu

Kolona na A1
Kolona na A1 Foto: DNEVNIK.hr
Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče bio je prekinut promet između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru mora, nakon što je oštećen portal s obavijesnim pločama te je kolona bila oko pet kilometara.

Vozilo se obilazno državnom cestom Klinča Sela-Desinec-Jastrebarsko (DC1), javio je u 12:50 Hrvatski autoklub (HAK).

Pročitajte i ovo Cyberbullying je sve prisutniji Pokrovitelj A1 Hrvatska Nasilje na internetu kroz oči djeteta: "Govorili su mi da sam dlakava kao King Kong i da smrdim kao kanalizacija" PR Oglas Stvarajmo #BoljiOnline: Gen Z Akademija otkriva tajne svijeta influencera i izazove internetskog svijeta

''Dobili smo dojavu sinoć oko 1:40 da se na autocesti A1 kod čvora Jastrebarsko dogodila prometna nesreća u kojoj je vozač teretnog vozila udario u stup s prometnim znakovima, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće'', potvrdili su za DNEVNIK.hr iz zagrebačke policije.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, dodali su iz policije.

Zbog sigurnosti svih korisnika te hitne sanacije i uklanjanja portala, dionica od čvora Donja Zdenčina do čvora Jastrebarsko bila je zatvorena oko dva sata.

Sve službe izašle su na teren kako bi se dionica osigurala za nesmetani promet. Dionica je u 13:30 puštena u promet, izvijestile su Hrvatske autoceste.

Čitatelji koji su nam poslali fotografije iz gužve kažu da su neki vozači nervozni pa su krenuli voziti po zaustavnoj traci.

Kolona na A1 Kolona na A1 Foto: DNEVNIK.hr

Zbog jakog vjetra zabrana je prometa na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Dalmaciji i na sjeverozapadu Hrvatske.

Pojačan je promet na prilaznim cestama Vukovaru i Škabrnji. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će zabranjen promet na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju od 14 do 23 sata.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Po izvješću HAK, na Tovarniku se na izlazu čeka u teretnom prometu čeka 4 sata.

U pomorskom prometu nema poteškoća. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene